Nieuws

Sorteren op
Zien: Lijst | Galerij
 1. SABO 53-PRO M VARIO
  31 Oktober 2016
  Deze professionele mulchmaaier is speciaal voor de uitgesproken wensen van professionele gebruikers als hoveniers, aannemers en gemeenten ontwikkelt. De SABO 53-PRO M VARIO is zeer wendbaar en daardoor ook onder moeilijke omstandigheden gemakkelijk te manouvreren en om hindernissen te sturen. De Mulchmaaier biedt met zijn 53cm maaibreedte een perfekt maairesultaat.
 2. De MOWiT 500F SERIES II blijft maaien
  21 Februari 2016
  De gazonmaaier fabrikant SABO presenteert voor het komende tuinseizoen een nieuwe editie van haar volautomatische robotmaaier. De SABO MOWiT 500F SERIES II is er voor de veeleisende tuinliefhebber en kenmerkt zich vooral door perfecte maaikwaliteiten en met de volledig nieuw ontwikkelde `Forward Technology` wordt het gazon efficiënt en met zorg onderhouden.
 3. Verticuteren voor een vliegende start van het maaiseizoen
  15 Maart 2015
  Voorjaarstijd is tuintijd: Dagen beginnen te lengen, de eerste knoppen beginnen uit te lopen, het voorplezier om weer buiten aan de gang te gaan borrelt. Om de volgende maanden volledig van de groene pracht te kunnen genieten heeft uw gazon extra aandacht nodig; verticuteren brengt het groen weer het snelst terug in uw gazon.
Zien: Lijst | Galerij