Nieuws

Sorteren op
Zien: Lijst | Galerij
 1. Drie nieuwe SABO accumaaiers
  31 Oktober 2016
  Met de SABO 36-ACCU, 40-ACCU en de 43-ACCU brengt de Duitse premiumfabrikant drie accumaaiers voor de particuliere gebruiker op de markt. De comfortabele tuinhulpen bieden dankzij de alom gewaardeerde kwaliteit „Made in Germany“ perfecte maairesultaten op gazons van 300m² tot ruim 500m².
 2. SABO 53-PRO M VARIO
  31 Oktober 2016
  Deze professionele mulchmaaier is speciaal voor de uitgesproken wensen van professionele gebruikers als hoveniers, aannemers en gemeenten ontwikkelt. De SABO 53-PRO M VARIO is zeer wendbaar en daardoor ook onder moeilijke omstandigheden gemakkelijk te manouvreren en om hindernissen te sturen. De Mulchmaaier biedt met zijn 53cm maaibreedte een perfekt maairesultaat.
 3. Nieuwe lijn van accumachines
  31 Oktober 2016
  Belangrijk nieuws voor de professionele gebruikers: SABO, de producent van premium kwaliteitsmachines breidt zijn professionele gamma uit met een innovatief accusysteem.
  In totaal gaat het om acht nieuwe machines, daartoe behoren accu aangedreven grasmaaiers, heggescharen, bosmaaiers en een handgedragen bladblazer.
 4. De MOWiT 500F SERIES II blijft maaien
  02 November 2015
  De gazonmaaier fabrikant SABO presenteert voor het komende tuinseizoen een nieuwe editie van haar volautomatische robotmaaier. De SABO MOWiT 500F SERIES II is er voor de veeleisende tuinliefhebber en kenmerkt zich vooral door perfecte maaikwaliteiten en met de volledig nieuw ontwikkelde `Forward Technology` wordt het gazon efficiënt en met zorg onderhouden.
 5. Verticuteren voor een vliegende start van het maaiseizoen
  15 Maart 2015
  Voorjaarstijd is tuintijd: Dagen beginnen te lengen, de eerste knoppen beginnen uit te lopen, het voorplezier om weer buiten aan de gang te gaan borrelt. Om de volgende maanden volledig van de groene pracht te kunnen genieten heeft uw gazon extra aandacht nodig; verticuteren brengt het groen weer het snelst terug in uw gazon.
 6. SABO NL webvsite screenshot
  13 September 2012

  De nederlandstalige SABO-website is live vanaf 13 september 2012!

Zien: Lijst | Galerij