Nieuws

Sorteren op
Zien: Lijst | Galerij
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | volgende | laatste
 1. Red Dot Award 2016
  07 April 2016

  De innovatieve 8000-serie zelfrijdende veldhakselaars van John Deere staan wederom in de schijnwerpers, nu ze zijn onderscheiden met een 2016 Red Dot International Design Award voor productontwerp.

 2. 26 November 2015

  Met ingang van 1 januari 2016 zal Cor Kramer de positie van Country Manager Nederland innemen bij het Nederlandse Marketing- en Verkoop kantoor dat gevestigd is in Horst. Hij volgt Dr. Roland Forster op, die de functie van Branch Dealer Development Manager gaat vervullen bij John Deere International GmbH in Schaffhausen.

 3. Innovaties van John Deere gaan verder dan DLG-medailles
  10 November 2015

  Naast producten en oplossingen die gouden en zilveren medailles in de wacht sleepten van de DLG-jury toont John Deere verschillende andere innovatieve onderdelen, producten en concepten op de Agritechnica (10-14 november), die boeren en loonwerkers moeten helpen hun productiviteit te verhogen.

 4. herindeling gebieden John Deere dealers Nederland
  22 September 2015

  John Deere Nederland B.V. is verheugd aan te kondigen dat de herindeling van het voormalige verkoop- en servicegebied van Westrenen B.V. nu volledig is afgerond.

 5. 15 September 2015

  De innovatiecommissie van de Duitse Landbouwvereniging (Deutsche Landwirtschaftsgesellschaft - DLG) heeft tal van innovaties van John Deere en partnerbedrijven bekroond met drie gouden en tien zilveren medailles. De bekroonde innovaties werden geselecteerd uit meer dan 311 inzendingen en worden dit jaar gepresenteerd op Agritechnica, ’s werelds grootste vakbeurs voor landbouwmachines (10-14 november 2015 in Hannover, Duitsland).

 6. Zelfrijdende veldhakselaar 8000-serie
  14 September 2015

  John Deere heeft de toevoeging aangekondigd van drie nieuwe modellen aan de 8000-serie veldhakselaars. Deze machines zijn uitgerust met de nieuwste technologie om klanten tot 15 procent meer productiviteit te bieden, uptime te verhogen, bedrijfskosten te verminderen en sneller en eenvoudig onderhoud mogelijk te maken.

 7. 14 September 2015

  John Deere introduceert zijn eerste trekker ooit met vier rupsbanden, waarmee de lijn van wieltrekkers met veel vermogen uit de 9R serie en de lijn van trekkers met twee rupsbanden uit de 9RT serie wordt uitgebreid. De vier nieuwe 9RX trekkermodellen (die variëren van 470 tot 620 pk) zijn uitgerust met een groot, robuust onderstel en volgsysteem dat is ontworpen voor superieur vermogen, uitstekende duurzaamheid en verbeterde rijkwaliteit, vooral met grote werktuigen in het veld.

 8. 24 Juli 2015

  John Deere Nederland B.V. is verheugd U mede te kunnen delen dat de verkoop & service invulling van het voormalige Westrenen gebied goede vorderingen maakt. Ons doel is om op korte termijn het verwachte service niveau aan onze klanten te kunnen bieden. De verantwoording in dit gebied zal worden verdeeld tussen de dealers Geert-Jan de Kok, Staadegaard en Jan de Winkel.

 9. 29 Juni 2015

  Pamhagen, 29 juni 2015 – John Deere W- en T-serie maaidorsers zijn grondig vernieuwd voor de oogst van 2016. Een groot aantal componenten is gewijzigd om de best mogelijke schudder-maaidorserprestaties in de hele branche te bereiken. Dankzij de combinatie van het grootste effectieve afscheidingsoppervlak op de markt en het vergrote zevenkastoppervlak kunnen bestuurders een capaciteitsverhoging van maximaal 15% bereiken.

 10. 29 Juni 2015

  Pamhagen, 29 juni 2015 – John Deere hernieuwt zijn claim van innovatief leiderschap voor oplossingen op het gebied van informatiegestuurde landbouw. Naadloze ‘connectiviteit’ tussen machines, bestuurders en percelen vormde de rode draad van een persevenement in Pamhagen (Oostenrijk), waar het bedrijf een reeks nieuwe informatieoplossingen voor loonwerkers en akkerbouwers onthulde binnen het overkoepelende John Deere FarmSight.

Zien: Lijst | Galerij
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | volgende | laatste